Dječje alergije povezane sa zatvorenim prostorima

Upoznajte se s jednostavnim savjetima uz koje ćete simptome alergija svojeg djeteta povezane sa zatvorenim prostorima lakše držati pod kontrolom bilo ono kod kuće, u školi ili kod bake.

Pregled

Neka vaš dom bude zabavno i sigurno mjesto za igru ​​i rast vaših najmlađih. No, za djecu koja pate od alergija povezanih sa zatvorenim prostorima mogu biti izvor alergijskih simptoma poput kihanja, curenja nosa, svrbeža i suznih očiju. Alergije povezane sa zatvorenim prostorima mogu se pojaviti u bilo koje doba godine. No, s obzirom na to da djeca tijekom hladnijih mjeseci često provode više vremena u stanu, alergije povezane sa zatvorenim prostorima zimi mogu biti posebno neugodne.

Odaberite alergiju da biste doznali više:

ALERGIJE NA KUĆNE LJUBIMCE 

ALERGIJE NA PRAŠINU

ALERGIJE NA PLIJESNI

SIMPTOMI ALERGIJA KOD DJECE

outlined runny nose
Curenje iz nosa
itchy, watery eyes icon
Svrbež i suzenje očiju
outlined nose sneezing
Kihanje
outline of an itchy nose or throat
Svrbež u nosu ili grlu
illustration of nasal decongestion
Začepljen nos
an outline of a cloud
an outline of a cloud
an outline of a cloud

LITERATURA:

  1. Pet Allergy. Mayo Clinic. Pristupljeno April 2021.
  2. Your Home Can Be Your Castle—Despite Pesky Dust Allergens!. Pristupljeno April 2021.

MOŽDA ĆE VAM ZATREBATI

Clarinase®

Clarinase®

Lijek Clarinase® ublažava simptome koji prate alergijski rinitis (peludnu groznicu). Ublažava simptome poput kihanja, šmrcanja i svrbeža u nosu, začepljenog nosa te svrbeža i suznih očiju.

Claritine® Alergija

Claritine® Alergija

Lijek Claritine® Alergija ublažava simptome alergije povezane s alergijskim rinitisom (peludnom groznicom) poput kihanja, curenja ili svrbeža u nosu i osjećaja pečenja u očima ili svrbeža u očima.

Claritine® Alergija sirup

Claritine® Alergija sirup

Sirup za djecu Claritine® Alergija ublažava simptome alergije tijekom cijelog dana bez osjećaja pospanosti*, a može se pohvaliti sjajnim okusom breskve kojeg vole djeca. Ne sadržava boje ni alkohol.