Više od 200 alergena

Od vašeg predivnog vrta do vaših čupavih prijatelja, zrakom se prenosi više od 200 različitih alergena koji mogu uzrokovati alergije. Naučite više o tim okidačima i doznajte kako proizvodi protiv Claritine® Alergija mogu ublažiti vaše simptome.

Što su alergeni koji se prenose zrakom?

Zrakom se prenosi više od 200 različitih alergena koji se mogu svrstati u četiri kategorije: alergeni životinjskog podrijetla, plijesan , grinje i pelud trava, drveća, korova i cvijeća.

Ti su izvori alergena koji se prenose zrakom lagani pa mogu putovati zrakom i zadržati se na vašoj odjeći i kosi. Pelud ambrozije pronađena je i na moru čak 600 kilometara od kopna i na visini od tri kilometra.1 U jednom se istraživanju pokazalo da je najčešći alergen povezan s mačkama prisutan u 100 posto ispitanih sjedala zrakoplova.2

OKRUŽENI SMO S VIŠE OD 200 RAZLIČITIH ALERGENA.

Claritine® Alergija simptome povezane s tim alergenima ublažava na 24 sata.

Kako biste razumjeli kako Claritine® Alergija ublažava simptome teške alergije, važno je znati što uzrokuje alergijske reakcije.

Kad udahnete ili rukom protrljate nos ili oči, alergeni ulaze u vaše tijelo, a vaš imunosni sustav zbog preosjetljivosti pokreće alergijsku reakciju. Kako bi izbacilo tvar koju smatra opasnom, tijelo pokreće niz reakcija i oslobađa posrednike upale poput histamina.

Kad se histamin veže za receptore na drugim stanicama u vašem tijelu, dolazi do pojave simptoma alergije koji uključuju curenje iz nosa, kihanje, svrbež/suzenje očiju, svrbež nosa ili grla, začepljenost nosa i pritisak u sinusima.

Kako Claritine® Alergija djeluje?

Claritine® Alergija je antihistaminik , stoga prekida alergijsku kaskadu koja se pokreće kad tijelo dođe u doticaj s alergenima. Prekidajući tu kaskadu, Claritine® Alergija ublažava simptome alergije koje može uzrokovati više od 200 različitih alergena koji se prenose zrakom.

Kada uzimati Claritine® Alergija?

Slijedite priložene upute. Claritine® Alergija biste trebali uzimati kad primijetite simptome alergije poput kihanja, curenja iz nosa ili svrbeža i suzenja očiju.

ISTRAŽITE PROIZVODE CLARITINE® ALERGIJA.

LITERATURA

  1. Ragweed Pollen Allergy. Asthma and Allergy Foundation of America. pristupljeno April 2021.
  2. Countless Tiny Creatures May Be Traveling for Thanksgiving Right Alongside You. pristupljeno April 2021.